Fa vágás-gravírozás

A fa alapanyagok általában jól vághatók lézerrel. Mi több különböző faanyaggal is dolgozunk, mint a furnér, balsa fa, rétegelt lemez és nyers fa. Lézeres fa vágásnál a vágási él elszenesedhet, ennek mértéke függ a fa vastagságától és fajtájától is. Ilyenkor amennyiben nagyon pontos vágásra van szüksége érdemes egy vágás tesztet készíteni. Abban az esetben, ha tiszta vágási élekre van szükség maszkolást szoktunk ajánlani ami megvédi a fa felületét a bekormozódástól. 

Gravírozást tekintve szintén nagyon jó alapanyag. Különböző erősségű beállítással különböző mélységet illetve árnyalatot tudunk elérni ami fa fajtánként változik így a kívánt hatás elérése érdekében minden esetben egy teszt gyártást szoktunk javasolni.

Több anyagot is tartunk raktáron, illetve vállaljuk az adott alapanyagok beszerzését, de hozott alapanyaggal is szívesen dolgozunk

Vastagságát tekintve érdemes teherbírást, rugalmassági tényezőket is figyelembe venni. Gépeink képesek a 10 mm vastagságú plexi lapokat is átvágni.

Raktárunkban megtalálható több színű és vastagságú (0.3, 0.5, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm) alapanyag, konkrét elképzeléssel vagy csak egy kósza ötlettel is keressen minket bátran, beszerezzük az Önnek megfelelő alapanyagot.